FORMA PART DEL PROJECTE!

Trobem les arrels.

Recuperem la Memòria Nacional.

Mantenim l’orgull dels qui lluiten per la llibertat.

Col·labora amb Reeixida i et mantindrem informat de tots els nostres projectes.

Missió, visió i valors

Missió

La Fundació Reeixida és una entitat creada amb l’objectiu de divulgar la llengua i la cultura catalana, tenint en compte tot el seu abast nacional, bo i normalitzant la relació entre els seus diferents territoris dividits en tres estats, quatre comunitats autònomes i un departament. Per tal de realitzar totes aquestes tasques, comptem amb un patronat. A més, ens envoltem de personalitats de solvència contrastada, el nostre consell assessor als quals exposem els nostres projectes, i una vegada debatuts, són posats en marxa.

Visió

Investiguem, preservem i divulguem l'àmbit de la memòria nacional catalana, entenent aquesta, com el bagatge de totes aquelles personalitats i organismes polítics i socials que han maldat per recuperar la llibertat al nostre país des del final de la Guerra de Successió fins avui. Creiem que el seu record i el seu llegat són fonamentals alhora d'entendre la possibilitat que avui sigui possible que Catalunya pugui aspirar amb normalitat a un futur en llibertat en el marc de les nacions lliures del món i pugui tenir la possibilitat de contribuir modestament a la llibertat i a la pau mundials des de la pròpia personalitat, bagatge i experiència. Organitzem Comissions per commemorar efemèrides de fets i de personatges cabdals per la llibertat del nostre poble.

Valors

Aprofitem el bagatge i feina feta del passat, analitzant-t’ho, aportant idees i donant forma al pensament d’avui, per a inspirar el present i el futur de la lluita per l’alliberament nacional.
Aconseguim que els mitjans de comunicació parlin i tractin les activitats que realitzem, d’aquesta manera els fets, organitzacions, símbols o persones són posades a l’ordre del dia, aconseguim fer-ne noves icones de lluita i de fermesa.
D’aquestes activitats realitzades en surten presentacions públiques, llibres, senyalitzacions i places a les poblacions dels protagonistes dels fets, que queden per sempre.
Treballem per al que anomenem revolució cultural. Reforçant l’autoestima, la coneixença del país sencer el que va de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar, la convicció de canviar els paradigmes i reforçar el pensament de la no rendició.