FORMA PART DEL PROJECTE!

Trobem les arrels.

Recuperem la Memòria Nacional.

Mantenim l’orgull dels qui lluiten per la llibertat.

Col·labora amb Reeixida i et mantindrem informat de tots els nostres projectes.

Aquests són els homes i dones que ens han precedit en la lluita per l'alliberament nacional.Teniu a la vostra disposició un extens recull de patriotes catalans ordenat per dates, que anirà creixent gràcies a la vostra col·laboració i als projectes que anem treballant des de la nostra Fundació.

Des del catalanisme polític, i del corrent intransigent aparegut al nostre país a finals del segle XIX, on els seus integrants ja es declaraven a favor d’un estat català, popular i democràtic, reivindicant-ne el terme de Països Catalans.

Dels primers detinguts catalanistes de l’11 de setembre de 1901, passant pels militants d’entitats anti-repressives com la Reixa formada el mateix any, als que van reivindicar obertament la independència de Catalunya des de l’ex-colònia espanyola de Cuba l’any 1906, fins als darrers lluitadors del segle XXI aquest recull anirà engruixint-se.

I és que la història del moviment independentista està plena de repressaliats, detinguts, torturats, exiliats i morts per defensar la idea d’una Catalunya Lliure, des de fa més de 140 anys. Prenem-ne nota, llegim i aprenguem. Només el llegat, i la memòria ens portaran a la victòria.