Botiga

http://www.freecatalonia.com/

Junt amb la Fundació Reeixida hem recuperat el nom de free Catalonia que feren servir els catalans establerts a New York durant la guerra (1936-1939) que enfrontà el feixisme espanyol contra la República. Una vegada es confirma la victòria del dictador Franco a l’estat espanyol i comença la segona guerra mundial (1939-1945). El grup passarà d'anomenar-se Comitè d'Acció per Catalunya a free Catalonia, fent infinitats de gestions amb el govern federal dels EUA i d’altres països d’Amèrica per donar suport a la causa Catalana, entre elles la presentació d'una apel·lació a les Nacions Unides (ONU) l’any 1945 exposant el cas Català.

Document del Cas de Catalunya a les Nacions Unides (ONU)

El nostre col·lectiu tracta d'unificar sota la marca del mateix nom la modernitat, creativitat i la frescor que havien reunit els millors cartellistes, dissenyadors i publicistes Catalans del segle passat. El nostre objectiu és col·laborar amb el procés històric que viu el nostre país i fer conéixer arreu la nostra lluita pacífica. Ho fem fent campanyes diverses i també dissenyant i fabricant a casa nostra samarretes independentistes per tal que tothom qui ho vulgui pugui portar-les i expressar també en el nostre dia a dia la nostra voluntat de ser un país normal. Entre els nostres productes hi ha samarretes independentistes, bosses de mà, cartells independentistes de disseny, etc....


Acció: Sota aquest el lema farem tota mena de campanyes per explicar al món de forma elegant i compromesa la necessitat de Catalunya de ser un nació lliure i reconeguda.

Reacció: Els productes editats donaran un missatge de llibertat i d’afirmació, per tal de fer conèixer sense estridències, i sempre amb bon gust, la causa de la llibertat.

Compromís amb el territori: Els productes són fets al nostre país: les nostres samarretes independentistes han estat tintades i estampades a Terrassa, i a Mataró es fan els acabats i control de qualitat.


Esperem que la idea us agradi. No ho dubteu: contacteu amb nosaltres i formeu part del projecte!

Action + Reaction + Modernitat
Join the Catalan Freedom Movement

http://www.freecatalonia.com/